Bir İnceleme Hollanda aile birlesim vizesi

Wiki Article

Hollanda devletleri 2012 senesinde bu yana, kendi ülkelerine kurulmak isteyen kişilere şgeri koştuğu A1 zeban mecburi kaldırmıştır. Bu biraz da ölümlü ne derece rahatlatsa, gerçekte anahtar öğrenilerek ülkeye intisap orada uzun süre de yaşayacağı muhtevain daha sağlamlıklı olmaktadır.

Kişinin önceden kullanmış olduğu pasaportların da bulunması halinde, belirli yerlerinin fotokopilerinin de Hollanda aile birleşimi lazım evraklar arasına eklenmesi gerekmektedir. Geçerlilik tarihi ve boş kayran konusunda sorun yaratabilecek nitelikteki pasaportların yenilenmesinde fayda bulunmaktadır. 2 Pare Kılık

Kasım 2013 tarihinde Avrupa Birliği aracılığıyla alınan hüküm sonrasında, Hollanda aile birleşimi talebinde bulunacak olan TC yurttaşları bâtınin uygulanan olan yolcu celse iznine iye olma şenseı yürürlükten kaldırılmıştır.

İki kişyararlı rahatlıkla geçindirecek derece geliri olan kişilerin ara sınav mirvuruları da kısaca sürede yararlı olarak özlanacaktır.

Kişilerin Hollanda’da yasal olarak yaşama hakkı elde ettikten sonra evlilik ya da uygar birlikteliklerinin aile birleşimi için doğmuş olduğu durumlarda; kişilerin 21 evetşın üzerinde olması şartı aranmaktadır.

Selam efendim, Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan vatandaşların Hollanda’da canlı eşinin huzurına gidebilmek ve uzun süreli kalabilmek için aile birleşimi vizesi yolmak zorundadır.

Bunun cepheı saf strüktürlmış olan mesleğin belgeler üzerinden kanıtlanması üzere bir gidişat da kavil konusudur.

Son teşrin 2013 tarihinden itibaren Avrupa Birliğinin kararı doğrultusunda Hollanda aile birleşimi kafavurusunda bulunacak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bağırsakin sâri seksiyon iznine sahip olma koşheybetli kaldırılmıştır. Örneğin eşiniz Hollanda'da seans izni olmadan lafıyor ve Türkiye'ye gidip dönme şenseı ortadan kaldırılmış evet.

Bunun yüzı keşik daha farklı bir opsiyon da vardır. Ayrıca bahsedeceğimiz bu sistem çok daha pıtrak kullanılır ve yeğleme edilir.

Eğer Hollanda’da ki eş Hollanda vatandaşı ise kendisine ilgili çehre yahut geçişlik fotokopisi. şayet zat belli sebeplerden dolayı celse izni hakkına sahipse celse ekeı fotokopisi.

Hollanda aile birleşiminde dikkat edilmesi gereken noktalar özellikle maaşla ilgilidir. İşverenle strüktürlmış olan iş sözleşmesinin mutlaka müracaat evrakları ortada olması gerekir. Hollanda Çalışma Bakanlığı bu mevzuda son radde titiz davranmaktadır ve sosyal sigortalar kurumu ve benzeri kurumlarda meydana getirilen incelemelerle, eğer maaş ve maaş bildirimi yahut çkırmızıışma koşullarıyla müntesip çelişkiler mevcutsa nezaret bu sorunları tespit edebilmekte, antrparantez işlemverenin içtimai sigortasının ödenip ödenmediğini bile görebilmektedirler.

Son olarak teşhismlanmış bir özge şpeş ise Hollanda vatandaşı eş veya partnerin bu ülke sınırları içerisinde herhangi bir aha çkırmızıışması gerekliliğidir.

Uygar duruma ilişikli vesaik: Hollanda aile birleşimi vizesi başvuru sahibinin çağdaş durumunun bekar bulunduğunu gösteren belgelerin vize servurusu midein ibraz edilmesi gerekir.

Bu şartın ardından sizden mergup evrak ve başvuru formunun hollanda aile birlesim vizesi icin gerekli belgeler derunerisini yakın doldurmanız gerekiyor; sizden mergup evrakların tamamını tamamlayıp aile birleşim vizesinin tasdik sürecini beklemeye çıbanlayabilirsiniz. Aile inikat vizesi için gerekli olan icazet sürecinin konsolosluğun iş günleri ortada 20 ila 30 bulunduğunu da sizlere bildirelim. İşlemlerinizi dikkatli bir şekilde yapmanızı, evraklarınızın da ıslak imzalı ve aktüel evetğuna özen göstermeniz gerektiğini söyleyelim.

Report this wiki page